حذف ایمیل ها در Horde

در وبمیل horde ممکن است ایمیل ها را حذف کنید ولی بجای حذف شدن یا منتقل شدن به پوشه trash، روی ایمیل حذف شده یک خط کشیده شود.

اگر بخواهید ایمیل کامل حذف شود مراحل زیر را انجام دهیدروی علامت تنظیمات Horde کلیک کنید (علامت چرخ دنده) و سپس گزینه Preferences و Mail را کلیک کنید.

سپس روی گزینه Deleting and Moving Messages کلیک کنید و گزینه زیر را انتخاب و Save کنید.

Move deleted messages to your Trash mailbox instead of marking them as deleted in the current mailbox?

پس از کلیک روی دکمه Save چند گزینه به صفحه اضافه میشود:

در قسمت ۱ (Trash Mailbox) باید پوشه مربوط به ایمیل های حذف شده را انتخاب کنید (ایمیل های حذف شده به این پوشه منتقل میشوند)

در قسمت ۲ (Purge Trash how often) میتوانید تعیین کنید که ایمیل ها چند روز یا چند هفته پس از انتقال به پوشه فوق به صورت کامل حذف شوند.

برچسب ها :

, , , , , , ,

Google Reader Yahoo Facebook Twitter Digg FriendFeed Delicious Google Translate
مطلب مورد نظر ارسال شددی ۵ام, ۱۳۹۵ ۱۶:۲۴. شما می توانید جواب های ارسال شده به این مطلب را از طریق RSS 2.0. پی گیری کنید ،همچنین می توانیدجواب بدهید، یا این مطلب رادنبال کنید.

گذاشتن پاسخ

*

(Ctrl+Enter)

XHTML:می توانید از این تگ ها استفاده کنید<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">