اثر HCU در به‌روزرسانی‌های گوگل

تحلیلی دقیق از سیگنال‌های HCU گوگل و چگونگی ارتباط آن‌ها با به‌روزرسانی‌های الگوریتم اصلی یا به‌روزرسانی‌های اسپم

تحلیل دقیق سیگنال‌های HCU گوگل و چگونگی ارتباط آن‌ها با به‌روزرسانی الگوریتم اصلی یا به‌روزرسانی‌های اسپم

 

سیستم‌های جعبه سیاه

سیستم‌های جعبه سیاه چیزی هستند که تمام سئوکاران باید درک کنند زیرا کمک می‌کند تا از سوءتفاهم‌ها در مورد پیامدهای به‌روزرسانی‌های گوگل جلوگیری شود، چه به‌روزرسانی‌های اصلی و چه به‌روزرسانی‌های اسپم.

جعبه سیاه سیستمی است که در آن فردی که از بیرون می‌بیند، می‌داند چه چیزی وارد سیستم می‌شود (ورودی) و می‌تواند خروجی آن را مشاهده کند، اما نمی‌تواند استنباط کند که در داخل جعبه چه اتفاقی می‌افتد بر اساس ورودی یا خروجی آن.

هزاران فرایند درون الگوریتم جعبه سیاه گوگل در حال وقوع است که این امر باعث می‌شود تأثیر یک عامل خاص را ایزوله کنیم. شناسایی تأثیر رتبه‌بندی سیستم HCU حتی سخت‌تر است زیرا گوگل آن را به عنوان یک سیستم مستقل حذف کرده و آن را در الگوریتم اصلی ادغام کرده است.

به‌طور کلی، طبیعت جعبه سیاه الگوریتم‌های رتبه‌بندی گوگل به این معنی است که تحقیقات رتبه‌بندی SEO مبتنی بر میلیون‌ها نتیجه جستجو (خروجی) قابل اعتماد نیستند. این مطالعات ممکن است کلیک‌خور باشند اما تا زمانی که سئوکاران از اصل جعبه سیاه آگاه نباشند، ادامه خواهند داشت.

به‌روزرسانی محتوای مفید (HCU)

سیستم محتوای مفید (که به طور معمول به آن HCU گفته می‌شود) در مارس ۲۰۲۴ به الگوریتم اصلی گوگل ادغام شد و دیگر به‌عنوان یک سیستم مستقل وجود ندارد. اکنون این سیستم به‌عنوان بخشی از الگوریتم رتبه‌بندی در میان دیگر الگوریتم‌های مرتبط با رتبه‌بندی وجود دارد.

این بدان معنی است که دیگر یک سیستم مستقل نیست که تأثیراتی چند بار در سال داشته باشد. اکنون به‌عنوان بخشی از سیستم‌های رتبه‌بندی است که به طور مداوم اجرا می‌شوند.

قبلاً، زمانی که گوگل سیستم محتوای مفید را به‌روزرسانی می‌کرد، افت رتبه‌های یک سایت می‌توانست به‌طور منطقی به آن سیستم نسبت داده شود. اما اکنون این‌طور نیست، زیرا این سیستم اکنون بخشی از الگوریتم رتبه‌بندی است که به‌طور مداوم اجرا می‌شود.

هنگامی که گوگل یک به‌روزرسانی را اعلام می‌کند، دیگر ذکر نمی‌کنند که آیا HCU سابق به‌روزرسانی شده است یا خیر زیرا اکنون دیگر یک سیستم نیست و فقط یک سری سیگنال‌ها در الگوریتم رتبه‌بندی است که همیشه اجرا می‌شود.

چگونه گوگل آن را توضیح داده است:

“این سیستم که در سال ۲۰۲۲ به‌عنوان «به‌روزرسانی محتوای مفید» اعلام شد، به‌منظور اطمینان از اینکه مردم محتوای اصلی و مفیدی که توسط افراد برای افراد نوشته شده در نتایج جستجو مشاهده کنند، طراحی شد، نه محتوای عمدتاً ساخته شده برای جذب ترافیک موتور جستجو. در مارس ۲۰۲۴، این سیستم تکامل یافت و به بخشی از سیستم‌های اصلی رتبه‌بندی ما تبدیل شد، زیرا سیستم‌های ما از مجموعه‌ای از سیگنال‌ها و سیستم‌ها برای ارائه نتایج مفید به کاربران استفاده می‌کنند.”

استثنا به این قاعده:

اگر اعلامیه به‌روزرسانی گوگل اعلام کند که سیگنال‌ها برای شناسایی محتوای “مردم‌محور” بهبود یافته‌اند، بنابراین می‌توان به‌طور منطقی فرض کرد که یکی از اجزای HCU سابق به‌روزرسانی شده است.

آنچه باید در مورد HCU درک شود

باید درک کرد که هیچ‌گونه راهی وجود ندارد که بتوان با اطمینان ۱۰۰% گفت که HCU دلیل افت رتبه یک سایت در هنگام به‌روزرسانی الگوریتم اصلی است. هیچ‌گونه راهی برای ایزوله کردن اثرات سیگنال‌های HCU از صدها یا هزاران سیگنال دیگر وجود ندارد.

مگر اینکه اعلامیه به‌روزرسانی گوگل به‌طور خاص یکی از اجزای آن را ذکر کند، اما حتی در این صورت نیز مهم است که تأثیرات آن را بر سایت شناسایی کنید و به سادگی آن را به HCU نسبت ندهید. این یک بهانه است، نه تشخیص.

چگونه اثرات HCU را تشخیص دهیم

گوگل توصیه می‌کند که مستندات آن‌ها در مورد همه سیگنال‌های محتوای مفید “مردم‌محور” را مطالعه کنید تا اثرات مشکلات مرتبط با HCPU را درک کنید. محتوای مردم‌محور یعنی محتوایی که اولویت آن به موتور جستجو نیست.

مستندات گوگل می‌گوید:

“سیستم‌های رتبه‌بندی خودکار گوگل به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که اطلاعات مفید و قابل اعتماد را که عمدتاً به‌منظور بهره‌مندی مردم ایجاد شده‌اند، در نتایج جستجوی برتر نمایش دهند، نه محتوای ساخته شده برای کسب رتبه‌های موتور جستجو. این صفحه برای کمک به خالقان محتوا طراحی شده است تا ارزیابی کنند که آیا آن‌ها محتوای مشابهی تولید می‌کنند.”

مستندات گوگل در مورد محتوای مردم‌محور توصیه‌های زیر را برای شناسایی مشکلات رتبه‌بندی پیشنهاد می‌کند:

  • محتوا و کیفیت
  • تخصص
  • تجربه صفحه
  • محتوای مردم‌محور
  • محتوای موتور جستجوی اول

مستندات گوگل ادامه می‌دهد که پس از شناسایی صفحات وب مرتبط، سیگنال‌های دیگری برای بررسی اینکه آیا محتوا دارای “جنبه‌هایی” از تجربه، تخصص، اعتبار و اعتماد (EEAT) است، اعمال می‌شود.

“پس از شناسایی محتوای مرتبط، سیستم‌های ما هدف دارند تا آن‌هایی را که مفیدتر به نظر می‌رسند اولویت‌بندی کنند. برای این کار، آن‌ها ترکیبی از عوامل را شناسایی می‌کنند که می‌تواند کمک کند تا تعیین شود کدام محتوا جنبه‌هایی از تجربه، تخصص، اعتبار و اعتماد را نشان می‌دهد، یا همانطور که ما آن را EEAT می‌نامیم.”

نتیجه‌گیری

نتیجه‌گیری از مستندات گوگل درباره محتوای مردم‌محور این است که اجزای مختلفی از آنچه که HCU است وجود دارد. محتوای مردم‌محور بسیار مهم است، به‌ویژه زیرا در SEO استاندارد، معمولاً محتوا برای موتور جستجو ایجاد می‌شود نه برای افراد.

talahost.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *